produs nou

CAMERA ALLTION ALL-CAM 2

14 720 lei

CAMERA ALLTION ALL-CAM 2

Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte! Videoclipurile in timp real sau cele inregistrate pot arata aptitudinile dumneavoastra profesionale in timpul procedurilor ; sunt foarte convingatoare si excelente pentru documentatii.

 CAMERA ALLTION ALL-CAM2

Aceasta este era imaginilor si a videourilor.

O era a vizualizarilor&documentatiei in timpul examinarii, a diagnosticelor,a tratamentelor si a procedurilor chirurgicale.

Este de asemenea era internetului si a informatiei distribuite!

Nu numai ca aveti nevoie de display-uri de mare calitate pentru a putea vizualiza examinarile, diagnosticele, tratamentele si procedurile chirurgicale la microscop pe ecrane mari(si in timp real), dar de asemenea aveti nevoie sa inregistrati imaginile si videoclipurile. Totodata s-ar putea sa descoperiti ca aveti nevoie sa transferati videoclipurile pe un computer sau smart phone pentru a distribui imaginea. Acest lucru va permite sa prezentati pacientilor toate detaliile intr-un format full HD si sa explicati procedurile ceea ce va duce la o comunicare medic-pacient mult mai buna.  Asistentii, studentii si alti practicieni pot sa observe procedurile in acelasi timp cu predarile sau consultatiile. Aptitudinile dumneavoastra profesionale excelente pot fi prezentate la conferinte sau congrese.

Imaginile high-definition cat si videourile sunt esentiale pentru dosarele medicale, fisele pacientilor, cazuri documentare sau rapoarte academice.

Pentru a putea ajunge la acest nivel,in mod traditional,aveti nevoie de instalarea a numeroase adaptoare pentru camera si diferite camere video pe microscopul dumneavoastra, ca si camera CCD, camera video sau o camera digitala cu lentile anti-reflexie.In mod normal adaptorul camerei cat si camera video sunt instalate pe o singura parte, ceea ce poate cauza un dezechilibru al opticii microscopului si creste de asemenea riscul inclinarii. Mai mult decat atat, dupa ce ati conectat adaptorul, camera video, etc, microscopul usor manevrabil devine destul de greu si mult mai dificil de controlat.Putine camere includ si o pedala de picior sau telecomanda pentru a inregistra tratamente sau a face poze.  Este foarte dificil de manevrat aparatul pentru fotografiat sau inregistrarea cu ajutorul camerei video in timpul unei examinari sau proceduri medicale. Ca si rezultat, pozele si videourile rezultate prin apasarea directa a butonului camerei pot sa fie neclare datorita vibratiei microscopului chirurgical.

In marea majoritate, cablurile si adaptoarele camerelor traditionale se gasesc atarnand sub microscopul chirurgical, fiind dificile de curatat , facand cabinetul sa nu para ca se ridica la standardele asteptate.Camera Alltion ALL-CAM 2 FULL FUNCTION  combina functiile unui divizor de fascicul  luminous, unui adaptor al camerei si inca trei tipuri de camera, pe langa pedala de picior wireless optionala pentru fotografiere si inregistrare video pentru a va putea satisface cerintele dumneavoastra cu o singura solutie. Va puteti upgrada cu usurinta microscoapele si colposcoapele!CAMERA  FUNCTIONALA ALLTION ALL- CAM2 va poate aduce urmatoarele beneficii:  ALL-CAM2 integreaza functiile unui divizor de fascicul , unui adaptor al camerei si o camera propriu zisa. Mai multe decat atat, aceasta are un volum mic(155mm x 110mm x 60mm) si o greutate redusa(0.77KGS) ;mai putin de jumatate din greutatea si volumul acumulate a unui divizor+adaptop+camera.

  ALL CAM-2  este desemnata special pentru procedurile sub microscop si tine locul unei camere traditionale aducand in plus urmatoarele beneficii:-rezolutie mare, sensibilitate mare, si punct al zgomotului mic , de asemenea o restaurare si redare  excelenta a culorii.

- aceasta are functiile unei camere video in timp real, fotografiere , inregistrare video, cat si blocare a imaginii. Un doctor poate sa foloseasca optiunea de blocare a imaginii pentru a prezenta stadiul bolii pacientilor in orice moment cat si pentru o comunicare mai buna medic-pacient

- cu un card de memorie integrat de 32 GB, aceasta poate inregistra in continuu aproximativ 10 ore. Poate de asemenea sa fie conectata la o memorie externa prin USB.- ALL CAM-2 este o mini statie de lucru inteligenta ce integreaza toate functiile de care ati avea nevoie in timpul practicii medicale:1.parametri,incluzand culoarea si definirea pot fi setati de catre utilizator.

2.fotografiile inainte-dupa tratament pot fi comparate

3.imaginile se pot roti in orice directie

4.poate masura cu precizie dimensiunea unei leziuni si sa memorize informatia

5.sectiunea transversala poate fi dispusa pe ecran

6.imagine partial marita

7.mai multe functii sunt disponibile

 

 Cazuri clinice:

Pedala de picior wireless:

-structura din aliaj de aluminiu durabil

-cu sprijinul a 4 baterii (AA), are o durata lunga de viata a bateriei, cu peste 10.000 de utilizari

-design IPX6 rezistent la apa

-2.4G Hz frecventa de transmisie, in concordanta cu prevederile globale.

Recenzii

 • Reviews(0)
 • Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

  Scrieţi o recenzie

  CAMERA ALLTION ALL-CAM 2

  CAMERA ALLTION ALL-CAM 2

  CAMERA ALLTION ALL-CAM 2

  No Comments for this product
  Add New Review

  15 alte produse in aceeasi categorie