nu e in stock

produs nou

MICROSCOP DENTAR ALLTION AM-4000

0 lei

(2012- Versiunea- Magnificatie in 6 trepte& Iluminare LED -Microscop Dentar & Endodontic)

Combinatia perfecta intre o tehnologie moderna & design classic Microscopul dentar Alltion AM-4000 a fost baza platformei Microscopului dentar Alltion AM-3000 in 2010, cu un succes ce a dus la comercializarea a sute de microscoape la nivel mondial.  Versiunea din 2011 a microscopului AM-4000 este lansata cu multe imbunatariri. Corpul acestui nou microscop cu un design dinamic si elegant a fost proiectat de Zhang Xun, castigatorul urmatoarelor premii:2007- Premiul Best of Best pentru designul conceptual RED DOT

2008- Premiul pentru designul conceptual RED DOT

2009- Premiul gold pentru designul conceptual IFCARACTERISTICI OPTICE EXCELENTE


Lentilele din interiorul microscopului sunt fabricate de Schott Optical Glass si importate din Germania. Toate lentilele sunt in mai multe straturi si anti-reflexie, combinand cu infinitul corectat al sistemului optic , gama optica stralucitoare aprocromatica, ce ofera o performanta optica excelenta incluzand:
- Rezolutie mare
- Reproducere precisa si 3D a imaginii
- Adancime profunda a campului
- Camp larg de vedere
- Contrast excelentDesignul  optic apocromatic poate corecta cromaticile aberante al celor 3 tipuri de lumina intr-un mod eficient. Acesta asigura reducerea si saturatia culorii imaginii si imbunatateste rezolutia,contrastul si adancimea.MAGNIFICATIA IN 6 TREPTEMagnificatia in 6 trepte perminte o gama a maririi mai mare si o selectie de marire mai vasta pentu a fi in concordanta cu nevoile dumneavoastra, de la cea mai mica marire pentru o vizualizare a intregii arcade pana la o marire mare pentru o imagine precisa in cazul canalelor radiculare.

ILUMINARE COAXIALA LED
FILTRU PORTOCALIU & VERDE INTEGRATFiltru portocaliu: protectie UV pentru a preveni intarirea prematura a compozitului

Filtru verde: recunoastere mai buna a vaselor de sange, de exemplu in canalele radiculareCAMERA VIDEO INTEGRATAO camera video (1CCD) integrata este  disponibila in anumite modele. Este foarte convenabil pentru medici sa comunice cu pacientii cu ajutorul acestui device.

 

Imaginile ce provin din camera video integrate pot fi introduse direct intr-un monitor sau intr-un computer cu un adaptop USD sau chiar stocate pe un hard-disk.DESIGN ERGONOMIC & EXCELENTA MANEVRABILITATE PENTRU PRECIZIE DE LUNGA DURATAToate designurile ergonomice si manevrabilitatea excelenta va asigura ca puteti lucra confortabil cu microscopul. Acesta poate sa evite sau sa reduca problemele ce apar la nivel lombar sau cervical.

 Designul bratelor pantografice contra-balasante si a tensiunii reglabile, capatul optic poate fi usor manevrabil in orice pozitie si oprit acolo unde doriti sa fie punctul lui de lucru. Toate manevrele pot fi facute cu un singur brat si necesita o forta foarte mica. Un  buton special este integrat in bratul mecanismului. Lampa se va mentine pornita atunci cand ca capatul optic se misca in sfera ariei de lucru si se va opri automat atunci cand acesta va depasi sfera ariei de lucru.

INVELIS AL MANERELOR DIN CAUCIUC PATENTAT 

    IMBUNATATIRE LA 120 A BRATULUI CONECTOR Imbunatatiea la 120 a bratului conector este inclusa in modelul standard. Cu ajutorul acesteia se poate evita riscul unor accidentari nedorite ale pacientului tratat atunci cand microscoapele chirurgicale impreuna cu accesoriile atasate se inclina brusc ,iar dopurile de blocaj se slabesc. Corpul microscopului poate fi oprit intr-o pozitie de +/-60 , chiar daca s-a pierdut controlul butonului de blocaj. Acesta evita riscul ca microscopul sa loveasca pacientul.
Un brat nou balansabil este oferit ca optiune pentru a inlocui bratul conector.
DESIGNUL MODULAR
Designul modular nu doar ca iti permite sa faci schimb cu usurinta intre binoculare(drept,fixat la 45 , inclinat intre 0-180 ), cat si sa iti upgradezi microscopul in orice moment cu accesoriile dorite din lista noastra vasta chiar daca achizitia initiala a fost una a unui model standard.ACCESORII ERGONOMICE & EXTENSII FUNCTIONALE


Alltion pune la dispozitie o multitudine de extensii functionale pentru upgradarea microscopului in orice moment.


1.Brat extensibil de 350 mm ce va poate oferi o capacitate de extensie a microscopului2.Microscopul dumneavoastra poate fi upgradat cu aparat optic pentru asistenta3. Diafragma duala
Aceasta poate creste adancimea campului optic, in special la cea mai mare treapta de magnificatie.

4. Dispozitiv filtru cu bariera laserProtejeaza ochii medicului impotriva deteriorarii in timpul utilizarii laserului Nd-YAG la 1064nm , laserului Er-YAG la 2940nm sau daca laserul CO2 este folosit in timpul tratamentului.

 

5.Functia de pendul a deviceului de rotatie angulara este disponibilaDispozitivul unghiului rotational poate avea si functia de pendulare. Aceasta permite operatorului sa-si pastreze o postura naturala in timpul tratamentului unui pacient intr-un anumit unghi. 

6. Extensie a binocularului la 45 & 30 cu divizor de fascicul luminos incorporat.
Cu ajutorul acestei functii, postura operatorului este mult mai dreapta si naturala. Exista posibilitatea de a manevra microscopul intr-o pozitie ce va permite sa va mentineti o postura recomandata in timpul tratamentului unui pacient. Aceasta postura imbunatatita poate elimina durerile lombare cat si cervicale.

7. Lentilele obiective& oculareleACCESORIILE DE DOCUMENTATIEToate microscoapele Alltion pot fi echipate cu camere video sau foto ca si accesorii optionale. 

SPECIFICATII1.Capat binocular inclinabil la 45֯ sau intre 0-180֯ pentru operatii chirurgicale sau binocular drept pentru tratamente endodontice.

2.12.5x/18mm cel mai inalt punct,oculare cu camp largit

3.Distanta bipupilara reglabila a ocularului: 50mm-70mm

4.250MM lentile obiective cu ajustare  fine focus

5.Puterea dioptriei ocularelor:+/-7D

6.Magnificatie:6 trepte, indicator magnificatie totala 0.33=2.8x, 0.5=4.2x, 0.8=6.9x, 1.22=1.40x, 2=17x, 3=25.6x

7.Diametrul campului vizual:8.7mm pana la 78.3mm

8.Bratele: primul brat are lungime de 500 mm si poate fi rotit la 360֯,al doilea brat de 600 mm in lungime cu posibilitate de miscare +/-300mm poate fi rotit +/-150֯. Al treilea brat poate fi intr-o miscare 3D.

9. Inaltime:17500mm

10.Marimea bazei:610mmx600mm

11.Iluminator LED unic de 20W

12.Maximul iluminarii: 50.000Lux Min

13.Filtru verde si filtru portocaliu incorporat

14.Alimentare electrica:220V/50Hz sau 110V/60Hz

 

SISTEM DE PRINDERESistemul de montare pe perete, sistemul de montare pe tavan,sistemul de montare fixa la sol cat si baza compacta cu diametru de 600mm pentru podea sunt disponibile pe langa stativul mobil pentru podea.

Recenzii

 • Reviews(0)
 • Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

  Scrieţi o recenzie

  MICROSCOP DENTAR ALLTION AM-4000

  MICROSCOP DENTAR ALLTION AM-4000

  MICROSCOP DENTAR ALLTION AM-4000

  No Comments for this product
  Add New Review

  5 alte produse in aceeasi categorie