produs nou

Unit Dentar Denforce Admiral Basic

92 800 lei

UNITUL DENTAR DENFORCE ADMIRAL

FABRICAT IN MAREA BRITANIE

GARANTIE 5 ANIUnitul dentar Denforce Admiral reprezinta un nou standard al calitatii in gama uniturilor dentare. Acesta combina solutiile inovatoare cu eleganta si rafinamentul, facand Unitul Admiral instrumentul ideal pentru medicina dentara moderna.

El este un unit cu mai multe intrebuintari, permitand tratamente in domeniul stomatologiei generale, implantologiei cat si chirurgiei.

Sistemele endodontice si implantologice incorporate permit performanta eficienta a mai multor operatiuni.

SCAUNUL SI SPATARUL UNITULUI DENTAR:

Unitul dentar Denforce Admiral poate fi echipat cu diferite tipuri de scaune si spatare: inguste, medii si late, ce pot fi disponibile in 24 de culori.TERMINALE PE SUS SAU PE JOS

In unitul dentar, in consola medicului pot fi instalate terminale pe sus sau pe jos.


Masuta unit dentar denforce.jpgLAMPILE SCIALITICE

In unitul dentar, poate fi de asemenea instalata o lampa operationala cu halogen cu intensitate de pana la 27 000 Lux sau o lampa cu LED de pana la 42 000 Lux cu lumina fluida reglabila.
SCUIPATOAREA

Scuipatoarea instalata pe manerul scaunului a fost proiectata pentru a lasa cat mai mult spatiu disponibil asistentei stomatologice. Bolul larg ceramic, ce este si rotabil, poate fi tras chiar pana sub barbia pacientului  sau indepartat in directia opusa pentru un mai bun acces al asistentei. Bolurile detasabile si canalele de scurgere sunt adaptate pentru sterilizare. Scuipatoarea este echipata cu doua containere , una fiind intrebuintata pentru a furniza apa distilata la capatul ei, iar cealalta pentru a furniza lichide dezinfectante.

Unitul dentar ADMIRAL este un produs compatibil cu mediul incojurator. In compozitia acestuia intra compusi ce sunt neutri din punct de vedere al mediului. Tehnologia de parafina implementata inchide toti micro-porii utilizati pentru a produce rasina, ceea ce inseamna ca produsele sunt indolore si ca formaldehidele nu sunt eliberate in atmosfera, ca in cazul multor altor materii din plastic. In plus, durabilitatea de zece ori mai mare dovedeste ca durata acestuia de viata este marita. Nu este necesar sa se debaraseze  materialele folosite asa des ca in cazul structurilor fabricate prin tehnologii moi. Componentele folosite in productia husei manerului si unitului au un strat anti-bacterian.

Uniturile dentare pot fi echipate cu separator pentru amalgam, ce separa amalgamul si alti compusi chimici solizi din apa. Separatoarele produse si implementate de compania Metasys sunt printre cele mai eficiente din lume.Nivelul lor de filtrare este de 99.7% din toate particulele solide scurse in canalizare din scuipatoare.

Pedala de picior mobila , este folosita pentru operarea manerelor cat si a functiilor unitului.TMODUL ENDODONTIE

In unitul dentar Admiral, apex locatorul a fost integrat impreuna cu rularea micro-motorului cat si a unitului complet prin implementarea Sistemului Endo Perfect( EPS).Aceasta permite vizualizarea masuratorii apex-locatorului pe acelasi panou de display, ce serveste totodata in monitorizarea functiilor ramase ale unitului cat si in monitorizarea rularii micro-motorului,depinzand de pozitia masurata a acelor in canal de catre apex-locator. Multumita Sistemului Endo Perfect (EPS), a reducerii 2:1 a piesei de mana contraunghi, se obtine putere protejand totodata toate sistemele pentru ace de NiTI.MODUL IMPLANTOLOGIE

Unitul dentar Denforce Admiral poate fi echipat cu un micro-motor pentru implantologie, un suport pentru recipientul cu ser fiziologic si o pompa peristaltica pentru administrarea serului fiziologic. Rularea micro-motorului cat si pompa sunt controlate de modulul electronic Denforce-APDS, care de asemenea monitorizeaza functiile ramase ale unitului. Parametrii sunt afisati pe displayul unitului. Softul Denforce  include totodata si setari predefinite ale rularii micro-motorului , parametrii ce sunt utili in timpul manevrelor implantologice. Utilizatorul poate de asemenea sa isi seteze proprii parametrii ai vitezei de rotatie, momentul rotatiei , cat si intervalele aplicabile ale piesei de mana contraunghi. Softul unitului ajusteaza viteza rotatiei a micro-motorului si calculeaza valoarea momentului rotatiei afisate.

Recenzii

 • Reviews(0)
 • Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

  Scrieţi o recenzie

  Unit Dentar Denforce Admiral Basic

  Unit Dentar Denforce Admiral Basic

  Unit Dentar Denforce Admiral

  DenTeam Creation aduce un nou unit dentar pe piata din Romania care sa te ajute sa ai mai multe interventii dentare de succes.

  No Comments for this product
  Add New Review

  4 alte produse in aceeasi categorie