La comanda

produs nou

Unit Dentar Fona 2000L (basic)

42 800 lei

-20%

34 240 lei

Unit Dentar Fona 2000L

Pret pentru configuratie stoc

Detalii tehnice:

 Alimentare AC 100 V, AC 110-120 V, AC 220-230 V, 50 Hz/60 Hz
 Presiune apa 0.25-0.6 MPa / 2.5-6 bar
 Debit apa ≥ 2,5 l/min
 Presiune aer 0.55-0.75 MPa / 5.5-7.5 bar
 Consum aer ≥ 70 l/min fara aspiratie pe aer / ≥ 130 l/min cu aspiratie pe aer
 Sistem aspiratie ≥ 500 l/min with central suction
 Greutate maxima pacient 165 kg
 Raza actiune scaun 380-780 mm

Design si inginerie germania

Dezvoltat in Germania cu tehnologie germania unitul dentar Fona 2000l indeplineste cele mai inalte standarde de calitate. Intergrarea ErgoMotion si corpul unitului conturat asigura confort maxim pacientului. Toate instrumentele si materialele de control sunt usor de accesat.

Solutie de igiena integrata - unitul dentar Fona 2000l vine incorporat cu un sistem de igiena complet care ofera protectie dentistului, pacientului dar si mediului incojurator. Dezinfectarea apei permanente, sanitation si celelalte sisteme de curatare fac din acest unit dentar instrumentul perfect de munca.

Libertate de configurare- dispunand de o mare varietate de posibilitati de configurare, unitul dentar Fona 2000l iti va indeplinii toate cerintele. Design-ul modular iti permite sa configurezi foarte usor si rapid unitul Fona 2000l in functie de nevoile tale si de tipul de tratament.

Sistem anticoliziune avansat- siguranta ta si a pacientiilor tai este o prioritate pentru noi, de aceea Denteam Creation iti pune la dipozitie un unit dentar de la Fona - 2000l care vine cu sistem avansat anticoliziune. Sistemul include 5 stopuri de siguranta diferite care sa protejeze medicul dentist, pacientul si asistentul.

Lumina de LED controlata prin senzori - pentru prevenirea contaminarii. Pozitionarea flexibila pentru iluminare optima a tramentului este datorata celor 3 axe si unei miscari variate.

Design modern si ergonomic - Unitul dentar Fona 2000l combina usurinta de utilizare cu design-ul elegant. Toate elementele de control si instrumentele sunt usor de accesat pentru fiecare tratament in timp ce ErgoMotion si corpul conturat al unitului dentar asigura un plus de confort.

Siguranta pentru pacient si medic dentist -datorita sistemului anticoliziune al unitului dentar, functiilor de blocare a instrumentelor, proctiei ridicate si a sistemului integrat de igiena - unitul dentar Fona 2000l este perfect echipat pentru ca tu sa ai mai multe interventii stomatologice reusite care sa iti aduca mai mult succes.

Posibilitatea de a adauga pana la 4 instrumente pe unit iti da ocazia sa ai mai multa dexteritate si sa te misti mai usor.

Acest unit dentar de la Fona modelul 2000l vine echipat cu pana la 6 instrumente. Diferitele configuratii sunt posibile prin selectarea a pana la 4 turbine dentare si 2 motoare de curatare.

Panou de control ergonomic - bine structurat si echipat cu functii relevante de tratament mereu la indemana. Sunt usor de accesat si de folosit.

Sistem de oprire a apei care protejeaza centrul de tratament si scurgerea apei.

LED Light - lumina de la LED livreaza iluminarea constanta cu intesitate reglabila intre 8000 si 25.000 Lux fara nevoia de racire. Poate fi controlata cu senzori sau panou de control.

Confortul pacientului - ErgoMotion si corpul conturat ofera protectie ridicata pentru pacient. Suportul de gat lat si suportul pentru zona lombara asigura un plus de confort si o stabilitate ridicata in timpul tratamentelor stomatologice.

Brat al asistentului ajustabil - cu un design unic al unitului dentar este mult mai usor sa instalezi suportul de brat pentru asistent pentru tratamentele complexe. Poti beneficia de un spatiu mai mare de operare si de mai multa flexibilitate.

Varietatea de instrumente - 2 motoare BL, pana la 4 turbine dentare, scaler cu lumina incluzand functie endo, camera intraolara si lampa de fotopolimerizare. Iti poti echipa unitul dentar Fona 2000l in functie de nevoile tale.

Recenzii

 • Reviews(0)
 • Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

  Scrieţi o recenzie

  Unit Dentar Fona 2000L (basic)

  Unit Dentar Fona 2000L (basic)

  Unit Dentar Fona 2000L

  DenTeam Creation pune spre vanzare o gama de unituri dentare Fona noi din import de calitate ridicata pentru medici dentisti si cabinete stomatologice !

  No Comments for this product
  Add New Review

  accesorii

  3 alte produse in aceeasi categorie